Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Акційна пропозиція "Весняний сервіс 2024"

Березень2024  

 

Акційна пропозиція "Весняний сервіс 2024"

Скористайтесь особливими умовами акційної пропозиції "Весняний сервіс 2024" від Автоцентру на Кільцевій. Тільки з 25 березня і до 12 травня 2024 року на ряд найнеобхідніших послуг діють спеціальні ціни, а також ряд дисконтних пропозицій на обслуговування та запасні частини!

ЗАПИСУЙСЯ НА СЕРВІС ЗА ТЕЛЕФОНОМ +38(044) 299 54 80

ШИНОМОНТАЖ ТА БАЛАНСУВАННЯ ВІД 830 ГРН:

 

Навряд чи варто пояснювати, що "всесезонна" гума не "працює" в наших кліматичних умовах. На жаль, досі нема шин, які були б однаково ефективні і в літню спеку і в зимовий період. З переходом середньодобової температури через відмітку в 7 градусів, слід підготовуватись до теплого півріччя. Подбайте про безпеку, свою та своїх супутників та скористайтесь спеціальною ціновою пропозицією і замініть зимові шини на літні! Найнеобхідніше має бути доступним, тож не зволікайте!

 

"РОЗВАЛ-СХОДЖЕННЯ" 1080 ГРН:

Ви не могли не чути про "розвал-сходження", навіть якщо  відносно недавно сіли за кермо. Коректне налаштування цього важливого параметру дозволяє автомобілю зберігати закладену в процесі проектування керованість, забезпечує рівномірне зношення гуми, запобіає перевитратам пального. Ми маємо найсучасніші 3-D стенди, які дозволяють скоригувати встановлення коліс з вражаючою точністю, щоб Ви були впевнені в своєму автомобілі в будь-якій ситуації та за будь-якої погоди!

КОМПЛЕКСНА ДІАГНОСТИКА ХОДОВОЇ 420 ГРН.:
 
Напевно Ви дуже уважно слідкуєте за своїм здоров’ям і намагаєтесь час від часу відвідувати лікаря, який зможе вчасно звернути Вашу увагу на можливу проблему. З Вашим автомобілем так само: тільки регулярні "обстеження" дають змогу бути впевненим, що Ваш автомобіль ні на що не скаржиться, а раптом щось турбує, то під ча комплексної діагностики це буде помітно. Не чекайте моменту, коли автомобіль почне "хворіти", а скористайтесь дійсно вигідними цінами на комплексну діагностику ходової!
 

Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація