Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Разом зі снігом тануть ціни на Chevrolet Epica

Лютий2010  

З радістю повідомляємо Вас про зниження цін на Chevrolet Epica. Тепер всі бажаючі стати власником бізнес-седана, можуть придбати автомобіль D-Класу за ціною автомобіля класом нижче. Мінімальна ціна на Chevrolet Epica становить 130 400 грн., а кількість автомобілів за спеціальною ціною, звичайно ж, обмежена.

 

З урахуванням того, що далеко не всі гравці українського ринку йдуть на подібні кроки, зараз з'являється по-справжньому вдала нагода придбати повноцінний представницький седан, що відмінно підійде як для ділових зустрічей і поїздок за місто, так і просто для подорожей. Важко не погодитися, що це дійсно вигідна пропозиція. Зміна цін на Chevrolet Epica склала 8 %, що в грошовому еквіваленті становить від 11 360 до 15 288 грн. Зниження ціни поширюється на всі комплектації Chevrolet Epica, які в рівній мірі пропонують високий рівень комфорту й оснащеності.

 

Клієнт зможе вибрати автомобіль із бензиновим двигуном обсягом 2 або 2,4 літри, потужністю 141 і 156 л.с., відповідно. Також можна вибирати між 5-ти ступінчастою механікою або 6-ти ступінчастим автоматом. Салон Chevrolet Epica відповідає всім вимогам автомобіля, власником якого є успішна людина: шкіряне оздоблення, клімат-контроль, гідропідсилювач керма, повний електропакет, ABS, подушки безпеки й багато чого іншого. Але якщо це все є і в автомобілях конкурентах, у Epica є головна перевага в порівнянні з «однокласниками» - це ціна. І дійсно, на даний момент, на українському автомобільному ринку просто не існує альтернативи Chevrolet Epica по характеристикам «оснащеність-ціна».

Автомобілі з новими цінниками вже чекають своїх потенційних власників у нашому автосалоні Chevrolet.

За подробицями звертайтеся до наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 18, 507 18 99

Поспішайте, або на Вашому автомобілі поїде інший покупець :)


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація