Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Новинка українського автомобільного ринку - Chery Tiggo 2 Pro!

Листопад2021  

Під капотом у новинки розмістився бензиновий 4-циліндровий двигун. У порівнянні з попередником, цей двигун було доопрацьовано технічними спеціалістами, тож тепер він відповідає екологічним стандартам Евро-6. На відміну від сучасної тенденції до оснащення компактних авто двигунами малого об’єму, Тігго 2 Про має у своєму арсеналі повноцінний 1,5 літровий двигун та видає 109 к. с. та 140 Нм обертального моменту. Що стосується трансмісії, то покупцям запропонують на вибір 5-ступеневу механічну коробку передач або варіатор CVT.

Привід у Тігго 2 Про має один варіант – на передню вісь. Авто має міську природу, з пристрастю до тривалих подорожей, гарантуючи водію та пасажирам гідний рівень комфорту та вражень від подорожей.

Такий силовий агрегат забезпечує максимальну швидкість на рівні - 170 км/год. Витрата пального на кожні 100 кілометрів становить від 7,4 л. палива в комбінованому циклі[1]. У той же час інженери CHERY зберегли налаштування двигуна для роботи на бензині з октановим числом 92, що дозволить оптимізувати бюджет на паливо для власників цього кросоверу. 

Інтер'єр Chery Tiggo 2 Pro зробив великий крок уперед та пропонує споживачам велику кількість опцій, приємні матеріали та хорошу якість збірки. Весь дизайн інтер’єру переднього ряду сконцентрований на водієві та його комфорті. Це не означає що дизайнери не врахували пасажирів, але головна увага приділена водієві.

Приємно вражає якість матеріалів обшивки салону, вони приємні на дотик та не маркі. Водійське крісло регулюється у трьох діапазонах, сидіння переднього пасажира – у двох. Передній ряд базово комплектується підігрівом сидінь. Здавалося б, авто відносить до компактних кросоверів, тому другий ряд може бути не надто зручним, але на другому ряді цілком вистачає місця для комфортної посадки з достатнім простором для ніг навіть високим пасажирам.

Сучасна мультимедійна система з 9-ти дюймовим сенсорним екраном додає інтер’єру не тільки гармонійної естетики, але й практичної функціональності. Підключення до системи смартфона розширює можливості медіа-системи, дозволяючи використовувати застосунки вашого смартфону, синхронізація відбувається за допомогою протоколу Mirror Link для Android та iOS. Центральний дисплей мультимедійної системи також відображає зображення з камери заднього виду, яка вміє динамічно проектувати траєкторію руху автомобіля допоміжними лініями. Окрім камери майстерно паркуватися допомагають задні парктроніки.

Більшість функцій управління медіа-системою винесено на зручне багатофункціональне кермо. Кермо має оптимальний діаметр, зручну товщину ободу та оздоблене штучною шкірою. Крім того, воно оснащуються гідропідсилювачем, який вдало налаштовано, тому керування на різних швидкостях приємне та необтяжливе.

Серед інших приємних опцій комфорту можна зазначити електричні склопідіймачі з автодоведенням та системою антизатиснення + «дитячий» замок, що дуже важливо для батьків, адже це безпека дітей у будь-якому віці. Авто оснащується датчиком контролю світла, штатною сигналізацією та іммобілайзером.

Щодо питання безпеки, то цей кросовер оснащується чималим переліком систем безпеки: Tiggo 2 Pro може похизуватися наявністю фронтальних подушок безпеки водія та пасажира, антиблокувальною системою гальм у комбінації з системою розподілення гальмівних зусиль, трекшн-контролем та системою курсової стабілізації Bosch дев’ятої серії у комплектації з варіатором. До послуг водія також пропонується система екстреного гальмування, система контролю тяги та система допомоги при рушанні вгору. Певно кожен починаючий водій стикався з проблемами при рушанні під гору, особливо за складних погодних умов. Фахівці Chery обіцяють що тепер цю проблему вирішено.

Для українських клієнтів Chery Tiggo 2 Pro буде доступний у двох варіантах однієї комплектації Luxury/Лакшері – з механічною коробкою перемикання передач або з варіатором.

Автомобіль доступний для попереднього замовлення за номером: (044) 290 32 23.

Нагадуємо, що офіційна онлайн-презентація відбудеться вже сьогодні, 30 листопада, о 15:00 за Київським часом, тож чекаємо на вас!

Презентацію можна буде переглянути за посиланням: www.youtube.com/watch

[1] Наведені дані по витратам палива не є експлуатаційною нормою та залежать від умов експлуатації та стиля керування автомобілем.


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація