Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Легкий старт із Chevrolet в Автоцентрі на Кільцевій!

Грудень2016  
Офіційний дилер автомобілів бренду Chevrolet, компанія «Автоцентр на Кільцевій», напередодні новорічних свят пропонує скористатися спеціальними умовами при покупці Chevrolet!
 
Останнім часом на ринку автомобільного кредитування спостерігається пожвавлення. Нові програми кредитування, які пропонуються комерційними банками, стають доступнішими, але при цьому, по-справжньому вигідних не так багато. Тому, щоб зробити покупку автомобіля з "краваткою-метеликом" дійсно легкою і привабливою для клієнта, з початком першого місяця зими в Автоцентрі на Кільцевій діє нова кредитна програма "Легкий старт".
 
 
Новий кредитний продукт, який був розроблений спеціально під клієнтів бренду Chevrolet, дозволяє з легкістю стати власником однієї з моделей з мінімальними витратами. Так, наприклад, маючи всього лише 10% від суми, зазначеної на ціннику, клієнт вже через пару днів зможе виїхати з салону на новенькому Chevrolet. При цьому разових, щомісячних і будь-яких інших комісій немає, а серед додаткових витрат буде лише оформлення поліса КАСКО за спеціальним тарифом від 5,3%. Варто відзначити, що поліс КАСКО при покупці нового автомобіля це не примха, а скоріше необхідність, особливо з урахуванням приходу зими. Річна процентна ставка є фіксованою і становить від 8,5% в залежності від терміну кредитування і першого внеску.
 
 
На даний момент в дилерських центрах Chevrolet доступний широкий вибір моделей, таких як компактний AVEO в кузові седан, практичний CRUZE в трьох кузовах, компактний кросовер TRACKER, сімейний ORLANDO і повнопривідний CAPTIVA. Іншими словами, в залежності від того, який автомобіль потрібен - перший в родині або для вилазок на природу з великою компанією, офіційний дилер бренду Chevrolet запропонує оптимальний варіант.
 
Тому запрошуємо Вас приїхати у дилерський центр Chevrolet, за адресою Софіївськая Борщагівка, вулиця Толстого, 2, щоб обрати свій автомобіль.
 

*Кредитна програма ПАТ «КБ «ГЛОБУС БАНК» (Ліцензія НБУ №240 від 26.10.2011) діє з 01.12.16 по 31.01.17 р. Відсоткова ставка від 8,5% на перші 12 міс. Щомісячна, разова комісії та РКО відсутні. Тариф КАСКО від 5,3% до 5,9% (ТзДВ «Експрес Страхування). ТОВ “Автоцентр на КІльцевій” не несе відповідальності за умови кредитних продуктів ПАТ «КБ «ГЛОБУС БАНК» та супутніх страхових послуг. Акція діє з 01.12.16 по 31.01.17. Кількість автомобілів обмежена. 


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація