Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Осінній сервіс в Автоцентрі на Кільцевій

Жовтень2016  

 З настанням перших холодних осінніх днів у кожного автовласника вже не виникає питання чи варто готувати автомобіль до зими. І вже немає сумнівів в тому необхідно змінювати літню гуму на зимову, а також перевіряти основні системи автомобіля перед особливими умовами експлуатації в зимовий час. Компанія Автоцентр на Кільцевій рада повідомити про початок акції «Осінній сервіс».

 
 
Згідно з умовами сервісної акції, автовласникам надається можливість отримати ряд необхідних послуг з підготовки автомобіля до зими на автосервісній станції Автоцентру на Кільцевий по більш ніж привабливим цінам. Варто зазначити, що цінова політика, була сформована таким чином, щоб ціни на такі роботи залишалися «по кишені» переважній більшості громадян, які володіють автомобілями:
 
- Шиномонтаж - від 150 грн. з ПДВ (в залежності від діаметра коліс)
- Контроль і регулювання кутів установки коліс - від 150 грн. з ПДВ
- Комплексна діагностика за 150 грн. з ПДВ.
 
Але крім цих послуг, для всіх клієнтів, які відвідають сервісний центр Автоцентру на Кільцевий, будуть доступні додаткові переваги у вигляді дисконтних умов на послуги в розмірі 15% і на запасні частини в розмірі до 20%. Це стане в нагоді тим автовласниками, які давно хотіли усунути ту чи іншу несправність, але відкладали це на потім. Варто відзначити, що ціни, які діють протягом акції дозволяють забути про таку альтернативу як «гараж», оскільки крім доступності за ціною, в сервісному центрі Автоцентру на Кільцевий роботи здійснюються висококваліфікованим персоналом, а на послуги і встановлення запасні частини надається гарантія, що нечасто можна зустріти, звертаючись на неофіційні станції.
 
Щоб отримати додаткову інформацію про сервісну акцію, яка діє в компанії Автоцентр на Кільцевій, а також записатися на ТО, Ви можете звернутися за телефоном: 044 503-71-71.
 
Акція діє з 15.10.2016 по 30.12.2016 р.
 
* Дія карт лояльності «СarMan @ CarWoman» та інші діючі на момент проведення акції пропозиції на всі вищевказані послуги не поширюються і не сумуються.

** Розмір дисконту на запасні частини надається в залежності від бренду автомобіля.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація