Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Квитки в кіно за тест-драйв Chevrolet Cruze!

Серпень2016  
Офіційний дилер марки Chevrolet в Києві, «Автоцентр на Кільцевій», пропонує скористатися чудовою можливістю чудово провести час!
 
Незважаючи на останні дні літа, у багатьох містах України погода все ще спекотна і люди шукають місця, де можна відпочити, сховавшись від спеки. Більшість людей вибирає торгівельно-розважальні центри - там можна відпочити, смачно поїсти або подивитися хороший фільм, особливо якщо мова йде про кінотеатри формату 4DX, IMAX або Cinetech.
 
З турботою про своїх клієнтів, а також, щоб зробити знайомство з оновленим Сhevrolet Cruze стало ще більш цікавим, легендарний бренд Chevrolet раз в тиждень протягом місяця буде розігрувати два квитки в кіно. Стати учасником розіграшу Ви можете, заповнивши анкету в ТРЦ Ocean Plaza на вул. Антоновича 176, де буде представлена новинка Chevrolet Cruze. До речі, збільшити свої шанси на виграш квитків в кіно від Chevrolet можуть і ті, хто вже чітко визначилися з моделлю Chevrolet. Так, всі клієнти, які протягом місяця, починаючи з 20 серпня відвідають Автоцентр на Кільцевій, заповнять анкету і пройдуть тест-драйв Chevrolet Cruze, також візьмуть участь в розіграші квитків в кіно, який буде проводитися кожні три дні.
 
 
Згідно з умовами, протягом місяця серед тих, хто заповнить анкети або пройде тест-драйв буде розіграно понад 300 квитків. Двічі на тиждень за допомогою електронного сервісу-генератора RANDOM.ORG будуть визначатися переможці, а результати будуть публікуватися на офіційному сайті www.chevrolet.ua Після чого, з переможцями чергового розіграшу зв'яжеться представник офіційного дистриб'ютора бренду Chevrolet в Україні, щоб уточнити день і бажаний сеанс і відправить квитки на електронну адресу або смс з номером замовлення.
 
Отже, шукайте автомобіль Chevrolet Cruze в ТРЦ Оушен Плаза і беріть участь у розіграші!
 
А також збільшуйте свої шанси! Відвідайте наш автоцентр, проходьте тест-драйв на CHEVROLET CRUZE і приймайте участь у розіграші квитків в кіно для двох. Нагадуємо: кожні три дні визначаємо трьох переможців.
 

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація