Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Cтартувала програма лояльності «Доступний сервіс»!

Ківтень2014  
 

З початку квітня і до кінця грудня поточного року, власники автомобілів брендів ЗАЗ і ВАЗ, можуть отримати дисконт до 20% на запасні частини і до 15% на послуги офіційного сервісу на СТО ЗАЗ Автоцентру на Кільцевій.

Всім відомо, що тільки за умови якісного і кваліфікованого сервісу, автомобіль будь-якої марки буде служити своєму господареві роками. Добре, якщо автомобіль забезпечений гарантією, і в разі чого, виробник зможе замінити деталь, яка вийшла з ладу. Інша справа , коли автомобіль в процесі експлуатації перестає відповідати умовам гарантії за віком або ж за пробігом.

Оскільки з закінченням гарантійного терміну витрати з обслуговування і ремонту лягають виключно на плечі власника автомобіля пропонуємо скористатися спеціальними умовами, які поширюються на негарантійні автомобілі. Так як головною умовою для автомобіліста є доступність запасних частин і послуг за ціною, програма лояльності отримала назву «Доступний сервіс», і дозволяє всім бажаючим, на чиї автомобілі закінчилася гарантія, отримати дисконт до 20% на запасні частини і 15 % на послуги офіційного сервісу.

 
Розміри знижок на запасні частини складають

Форца, Вида
Ланос, Сенс, Славута, Таврія
ВАЗ
Daewoo
(Леганза, Нубіра)
15,5%
8,5%
20%
17,4%
Крім цього, дуже важливо, що крім лояльності в плані вартості, клієнт отримує якісні послуги, які надаються досвідченими і кваліфікованими працівниками сервісу, з наданням гарантії на виконані роботи. Звертаємо Вашу увагу на те, що СТО ЗАЗ Автоцентру на Кільцевій є найдосвідченішим на ринку сервісних послуг ЗАЗ. Середній стаж роботи наших слюсарів на СТО ЗАЗ складає 9,5 років! Вони зроблять все необхідне, щоб від керування своїм авто Ви отримували тільки позитивні емоції!

Програма лояльності діє на автомобілі брендів ЗАЗ з пробігом більше 100 000 кілометрів або ж випущених до 2011 року та на автомобілі ВАЗ, які повинні бути випущені до 2013 року або ж мати пробіг більше 50 000 кілометрів. З детальними умовами сервісної спецпропозиції можна ознайомитися в Автоцентрі на Кільцевій на СТО ЗАЗ або зателефонувавши: (044) 503 71 71 (дод. 1-2)

Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація