Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: В Автоцентрі на Кільцевій пройшов тест-драйв Opel Insignia NEW!

Січень2014  

 

Раді повідомити, що завершальний тест-драйв Opel Insignia NEW пройшов в автосалоні Опель! Багато щасливчиків встигли оцінити переваги флагману німецького бренду! Більше того, біля 30 учасників тест-дайву найближчим часом планують стати володарями нового Опель! Запрошуємо і Вас приєднається до їх числа, приїхати в автосалон і своїми очима оцінити новинку бренду. Наші досвідчені консультанти нададуть Вам вичерпну інформацію, а також відповіді на Ваші питання, стосовно Opel Insignia NEW!

 

Під час «Днів відчинених дверей з новим Opel Insignia» всі бажаючі отримали професійні консультації фахівців і тест-драйв. 

Нагадуємо, що  в Автоцентрі на Кільцевій, 17-19 січня пройшов завершальний тест-драйв в рамках всеукраїнського Драйв-туру!

 

Для тест-драйву були доступні одразу чотири автомобілі з різними кузовами і двигунами:

Шановний відвідувач нашого сайту!

1.     Новий Opel Insignia в кузові седан в комплектації Cosmo з 2-літровим турбованим бензиновим двигуном нового покоління потужністю 250 к.с., повним приводом і з 6-ступінчастою АКПП. Крутний момент становить значні 400 Нм, а розгін до 100 км/год займає всього 8,6 с.
2.     Новий Opel Insignia в кузові хетчбек в комплектації Cosmo з новим 2-літровим дизельним двигуном потужністю 130 к.с. і 6-ступінчастою АКПП. Витрати палива у такого автомобіля складає всього 5,3 л./100км в змішаному циклі.
3.     Opel Insignia New в кузові Sports Tourer (універсал) в початковій комплектації Edition з бензиновим двигуном 1,4 л. потужністю 140 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. Такий автомобіль теж може похвалитися низькою витратою палива, яка становить 5,6 л./100км в змішаному циклі. А вартість автомобіля складає від 230 600 грн.
4.     Родзинка тест-драйву - абсолютно новий Opel Insignia в кузові Country Tourer з новим 2-літровим турбодизелем потужністю 163 к.с., крутним моментом у 380 Нм, повним приводом і 6-ступінчастою АКПП. Ця позашляхова версія універсала відрізняється збільшеним кліренсом, захисним пластиковим обвісом, повним приводом і спеціальними легкосплавними дисками.
 
Купуючи один із 4 тестових автомобілів Ви отримаєте комплект зимової гуми і зможете насолоджуватись подорожами на новенькому Opel Insignia!
 

Завітайте до нашого автосалону Opel за адресою:В.Кільцева дорога, поворот на м. Вишневе (Соф.Борщагівка, вул. Толстого, 2). Телефон для довідок: 044 503 81 19.

 Для Вас ми працюємо без вихідних!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація