Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: На зміну Chevrolet Lacetti прийшов Chevrolet Cruze. Знижки до 8000 грн.

Жовтень2013  

Шановні відвідувачі нашого сайту! 

Повідомляємо Вас, що всеукраїнський бестселер і народний улюбленець Chevrolet Lacetti залишає український ринок. На зміну цієї моделі прийшло наступне покоління моделі – Chevrolet Cruze

За весь час було продано більше 55 000 екземплярів Chevrolet Lacetti, що свідчить про всенародне визнання і любов до цієї моделі. Але час не стоїть на місці, як і компанія Chevrolet, тому на місце Chevrolet Lacetti прийшла модель Chevrolet Cruze, яка також представлена в трьох кузовах, оптимальна за ціною і наявністю сучасних опцій. До того ж, лише до кінця цього року діють знижки до 8000 грн. на моделі Chevrolet Cruze 2012 роки випуску!  

Chevrolet Cruze – це автомобіль, побудований на абсолютно новій глобальній платформі GM, яка стала основою для таких моделей автовиробника, як Chevrolet Orlando, Opel Astra нового покоління, а також інноваційних Chevrolet Volt і Opel Ampera. Цю модель відрізняє динамічний купеобразний профіль кузова, висока якість інтер'єру, межі якого нагадують салон легендарного Corvette, і бездоганний рівень безпеки.  

Автомобіль пропонується в трьох кузовах – це молодіжний і стильний хетчбек, сучасний і привабливий седан, а також елегантний і місткий універсал.

0

Лінійка силових агрегатів пропонує два варіанти бензинових двигунів об'ємом 1.6 і 1.8 літрів, потужністю 124 і 141 к.с., відповідно. Для тих, хто віддає перевагу дизелю, Cruze приготував абсолютно новий 2-літровий турбодизельний агрегат потужністю 163 к.с. Він зайняв місце свого попередника, дизельного двигуна, потужністю в 150 к.с. Бензинові агрегати пропонуються в парі з п'ятиступінчастою механічною або шестиступінчастою автоматичною трансмісією, а для дизеля доступні 6 рівнів, як з «механікою», так і з «автоматом».

0

При цьому, ціна  на модель Cruze в Автоцентрі на Кільцевій тепер починається від 162 700 грн. Дійсно, така ціна в класі С-high зустрічається не часто, і про це знають українські клієнти, які вже купили Chevrolet Cruze. 

Допомогти здійснити мрію стати власником новенького авто з салону покликана кредитна програма Chevrolet Finance, яка спільно з комерційними банками пропонує пільговий період до 3 років, протягом якого виплачується лише тіло кредиту без відсотків і комісій.
Кожен власник нового автомобіля Chevrolet отримує пакет «Assistance» строком на 1 рік. Програма Assistance включає цілодобову підтримку Вашого автомобіля – тепер, ситуації, коли ви, здавалося, залишилися наодинці з автомобілем і проблемою посеред дороги, більше не існують! Професійні диспетчери нададуть Вам необхідну інформацію і допоможуть вирішити питання, які застали зненацька на дорозі.

Чекаємо Вас в автосалоні Шевроле в будь-який зручний для Вас день, оскільки для Вас ми працюємо без вихідних! Детальну інформацію про автомобілі Ви можете дізнатись у наших консультантів по тел.: (044) 503 81 18, 503 81 19 

Інформацію про придбання автомобіля в кредит нададуть Вам наші консультанти по кредитуванню і страхуванню автомобілів за тел.: (044) 507-19-18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація