Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Економте разом з нами! Ціни на автомобілі значно понижені!

Жовтень2013  

З радістю повідомляємо, що з 08.10.2013 р. ціни на автомобілі Chevrolet значно знижено! Тепер у Вас є можливість придбати за новими цінами наступні автомобілі

Chevrolet Cruze – бестселер Chevrolet в світі і дуже популярний в Україні автомобіль. Вже в «базі» Cruze пропонує опції, які не у всіх конкурентів присутні навіть в топових комплектаціях! Це: шість подушок безпеки (передні, бокові та шторки для 1 і 2 ряди сидінь), Abs+ebd+break Assist, круїз-контроль, передні і задні електричні склопідіймачі (передні з функцією експрес піднімання і опускання), електрорегулювання бічних дзеркал з підігрівом, центральний замок з ДУ, регулювання передніх сидінь по висоті, протитуманні фари і багато чого іншого. Окрім цього стильне радіо з Cd-mp3 програвачем, 4 динаміками і управлінням на кермі також є стандартним оснащенням. І це ще не все!
світло-сріблястий металік
Ціна на Chevrolet Cruze 2012 роки випуску понижена до 8000 грн. і тепер стартує з 157 700 грн.  

Chevrolet Tracker – абсолютно новий компактний SUV - поєднує в собі спортивний характер, комфорт, практичність і безпеку. Його вражаючі здібності і оснащення наповнять енергією ваші поїздки по асфальту і там, де він закінчується. Новий Tracker відрізняється суворою зовнішністю і міцним спортивним силуетом.

 
 
Лише зараз ціна на цей позашляховик  стала доступнішою на 5000 грн. і стартує з 189 900 грн.  

Chevrolet Camaro п'ятого покоління - істинно могутній легендарний маскл-кар, неприборкана потужність двигуна якого поєднується з неповторним і запаморочливим сучасним дизайном. Новий Chevrolet Camaro виглядає «мускулистим», потужним і притиснутим до дороги. Це, поєднуючи співвідношення пропорцій передньої і задньої частин кузова, відображає славне минуле Camaro – проте без зайвої концентрації на стилі "ретро". 

Сьогодні Ви маєте можливість придбати Chevrolet Camaro за ціною, яка стала нижча на 15000 грн. і стартує від 429 200 грн.  

 

Перераховані аргументи більш ніж переконливі на користь придбання нового авто, тим більше кількість автомобілів обмежена!

Автомобілі з новими цінниками вже чекають ВАС в нашому автосалоні Chevrolet. 

Детальну інформацію про автомобілі Шевроле Ви можете дізнатись у наших консультантів в автосалоні або по тел.: (044) 503 81 18, 503 81 19 

Також Ви маєте можливість оформити автомобіль в кредит, оскільки Автоцентр на Кільцевій пропонує привабливі умови кредитування від багатьох провідних банків-партнерів. Телефонуйте у відділ кредитування та страхування автомобілів і наші досвідчені фахівці нададуть Вам вичерпну інформацію: (044) 507-19-18 

Для Вас ми працюємо без вихідних!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація