Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Opel Mokka SUV. Компактний розмір, великі можливості!

Вересень2013  

Зустрічайте новий Opel Mokka в Україні! Завдяки автомобілю Mokka, Opel став першим німецьким виробником, що увійшов в сегмент субкомпактних кросоверів, який швидко розвивається (SUV).  

«З появою моделі Mokka почався новий етап просування автомобілів Opel на ринку. Велика кількість замовлень показує, що Opel Mokka попав точно в ціль. Його технології, ходові якості і зухвалий дизайн відповідають смакам наших покупців. Цей автомобіль встановлює нові стандарти в своєму сегменті», - заявляє віце-президент Opel з продажу, маркетингу і післяпродажного обслуговування Альфред Рієк.

Не дивлячись на довжину всього 4,28 метра, Mokka пропонує високу посадку і комфорт для п'яти чоловік. Він також втілює обіцянку Opel поєднувати привабливий дизайн з інноваційними технологіями і ексклюзивними функціями, роблячи їх доступними для ширшого кола покупців.

Для підвищення рівня комфорту і безпеки Mokka оснащується системою динамічної стабілізації (ESC). Крім того, для всіх версій Mokka передбачена антипробуксовочна система (TC), система допомоги при торканні на підйомі (HSA), а також система автоматичного контролю швидкості на спуску (HDC).  Новий Mokka окрім передньопривідної версії опційно буде доступний з інтелектуальною системою повного приводу, яка автоматично розподіляє крутний момент між всіма чотирма колесами і забезпечує максимальну тягу в потрібний момент. Шасі автомобіля Mokka забезпечує максимальний комфорт і керованість навіть у важких дорожніх умовах.

У лінійку двигунів для автомобіля Mokka, які продаватимуться в Україні, входять 1,4-літрові турбонаддувний бензиновий двигун (103 кВт/140 к.с. із крутним моментом 200 Нм), який агрегатується з шестиступінчастою механічною коробкою передач і повним приводом, а також 1,8-літровий атмосферний двигун потужністю 140 к.с із крутним моментом 175 Нм, який агрегатується з механічною коробкою передач і переднім приводом, а також автоматичною коробкою передач і повним приводом. Повнопривідна модель Mokka з наддувним двигуном і шестиступінчастою механічною коробкою передач розвиває максимальну швидкість 190км/ч. Час розгону з 0 до 100 км/ч складає 9,9 с. Витрата палива в змішаному циклі складає 6,4 л/100 км., а об'єм викидів вуглекислого газу – 149 г/км..

Із запуском Mokka, Opel привносить в сегмент субкомпактних кросоверів безліч унікальних систем допомоги водієві, розроблених німецькими інженерами. І ексклюзивні технології, що підвищують рівень безпеки і комфорт під час руху, тепер доступні ширшому колу покупців. Сюди входить електронна система динамічної стабілізації (Esp®plus) з системою допомоги при торканні на підйомі (HSA) і системою автоматичного контролю швидкості на спуску (HDC) для комфортнішого пересування по гірських дорогах. Стандартна для всіх комплектацій моделі Mokka антипробуксовочна система працює за принципом диференціала підвищеного тертя. Ще одна доступна для автомобілів Mokka система допомоги водієві – адаптивна система головного освітлення (Afl+) на базі біксенонових фар третього покоління. Дана система автоматично регулює далеке світло щоб уникнути засліплення водіїв зустрічного транспорту.

Фронтальна камера Opel Eye другого покоління є основою для систем запобігання фронтального зіткнення (FCA), розпізнавання дорожніх знаків, і запобігання про вихід із займаної смуги (LDW). Система запобігання фронтального зіткнення (FCA) подає гучний звуковий сигнал і візуальне запобігання, повідомляючи про небезпеку зіткнення з автомобілем, що їде попереду. Збільшення вантажопідйомності Mokka може здійснюватися за рахунок кріплення для велосипедів Flexfix другого покоління. Опційно доступна ексклюзивна система зберігання, яка дозволяє прибирати кріплення в задній бампер автомобіля, що робить можливим його використання у будь-який момент. Що стосується безпеки, то Opel Mokka отримав п'ять зірок в рейтингу Euro NCAP.

Opel Mokka прекрасно поєднує легку брутальность і елегантність скульптурних форм, одночасно зберігаючи спортивність подоби і чіткість ліній кузова. Opel Mokka є оптимальним автомобілем, одночасно відповідним для повсякденної діяльності і активного відпочинку на вихідних. Відношення до сегменту субкомпактних кросоверів дозволяє Mokka відчувати себе впевнено як в місті, так і за його межами. Дослідження показали, що типовий покупець автомобіля Mokka – людина середнього віку, що веде надзвичайно активний спосіб життя і приділяє багато уваги активному відпочинку. З цієї причини модель Mokka оснащена багатьма ексклюзивними технологіями і додатковими системами, що ідеально підходять людям, які прагнуть поєднувати повсякденне життя із заняттями спортом.

Прем'єра нового Opel Mokka в Україні відбудеться 14 вересня 2013 року в рамках головного автомобільного шоу країни – Столичного Автошоу, яке проводиться ось вже 10 років підряд в м. Київ, Столичне шосе, 90. Тоді ж будуть оголошені і ціни на нову модель, після чого Ви зможете купити новий Opel Mokka в нашому автосалоні Опель.  За детальною інформацією звертайтеся до наших консультантів по телефону: (044) 503 81 18, 503 81 19 

Для Вас ми працюємо без вихідних!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація