Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Новий Opel Insignia Country Tourer готовий до подорожей!

Вересень2013  
  • Топова модель Sports Tourer з характером кросовера: високий кліренс і спеціальні захисні елементи кузова
  • Зчеплення з дорогою: система повного приводу Opel з можливістю налаштування розподілу крутного моменту
  • Висока потужність: потужні двигуни з турбонаддувом, що розвивають до 400 Нм крутного моменту
  • Атлетичний дизайн: широкі хромовані ришітка радіатора і подвійна вихлопна труба демонструють видатну потужність

Лінійка нового Insignia скоро буде поповнена моделлю Opel Insignia Country Tourer. Новий Insignia Country Tourer втілює природжене прагнення до пригод. Атлетичний дизайн і високий кліренс забезпечують свободу водіння не лише в місті, але і за його межами. Серед основних особливостей моделі виділяються захисні накладки на дні кузова спереду і ззаду у поєднанні з розширеними колісними арками і облицюванням нижньої частини кузова. Все це доповнюється подвійною вихлопною трубою. Сучасна система повного приводу забезпечує надійне зчеплення з дорогою і упевнену керованість в будь-яких дорожніх умовах. Вона прекрасно поєднується з потужним двигуном з турбонаддувом, як 2,0-літровий бензиновий двигун з безпосереднім уприскуванням SIDI потужністю 249 к.с. і вражаючим крутним моментом до 400 Нм.

«Сенсаційний успіх нашої молодої моделі Opel Mokka в сегменті субкомпактних SUV доводить популярність автомобілів з характером кросовера», — заявив Дункан Олдред, виконуючий обов'язки віце-президента Opel з продажу, маркетингу і післяпродажного обслуговування. «Новий Insignia Country Tourer заповнить порожню нішу в класі кросоверів бізнесу-класу. У наших клієнтів нарешті з'явилася альтернатива, якої у них не було в Opel до цього. Вони зможуть оцінити високу якість нашого флагмана, що тепер володіє духом пригод. В той же час ми впевнені, що атлетичний дизайн Insignia Country Tourer залучатиме нових клієнтів до нашого бренду».

Система повного приводу з електронним управлінням включає високоякісну муфту, що працює за принципом Haldex, і електронний диференціал підвищеного тертя для забезпечення чудового зчеплення з дорогою на асфальтових і грунтових поверхнях. Вона постійно адаптується до дорожніх умов і плавно міняє розподіл крутного моменту від 0 до 100% між передньою і задньою осями, а також між задніми колесами. Основною перевагою є той факт, що всі ці функції спрацьовують ще до того, як колесо починає прослизати через відсутність зчеплення з дорогою, наприклад, на мокрій або засніженій дорозі. У поєднанні з високоякісним шасі Flexride з електронним управлінням повнопривідна система встановлює стандарти за часом реагування і управлінню автомобілем.

Потужний двигун Opel з турбонаддувом ідеально личить для повнопривідного Country Tourer. Серед трьох можливих двигунів виділяється 2,0-літровий бензиновий двигун SIDI Turbo з турбонаддувом потужністю 249 к.с., що забезпечує високу ефективність. Цей двигун безпосереднього уприскування палива, що видає 400 Нм крутного моменту забезпечує надійне зчеплення з дорогою. 

Високопродуктивний дизельний двигун 2.0 Biturbo CDTI потужністю 195 к.с. також має тягову потужність 400 Нм. Його послідовний двофазний турбокомпресор забезпечує чудову прийомистість для надійного зчеплення з дорогою. Двигун 2.0 CDTI потужністю 163 к.с. (з однією вихлопною трубою) завершує лінійку двигунів. Він видає 350 Нм крутного моменту, який можна швидко збільшити до 380 Нм за рахунок функції короткочасного збільшення тиску наддуву.

І 2.0 SIDI Turbo, і 2.0 CDTI, і 2.0 Biturbo CDTI поєднуються з шестиступінчастою механічною коробкою передач або шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. 

Новий Insignia Country Tourer вдалий не лише на асфальтових дорогах завдяки широким шинам і великому дорожньому просвіту, а також в системі повного приводу і високої чутливості. Кліренс на 20 мм більший, ніж в стандартних автомобілів, що є серйозною перевагою при русі по пересічній місцевості. Тому під час зимової відпустки на засніжених дорогах або в будь-якій іншій складній ситуації, під час роботи або відпочинку ідеальний компаньйон Insignia Country Tourer з легкістю проходить грунтові дороги і горбисту місцевість. А в місті всі будуть вражені його сміливим атлетичним дизайном.

Цілеспрямований характер нового автомобіля Insignia Country Tourer втілює любов до свободи. Дизайн передньої частини став ще ефектніший завдяки фірмовим решіткам радіатора Opel, яка стала ширша і глибша. Горизонтальна хромована смужка на гратах радіатора виконана у формі крил, кінці яких направлені вгору уздовж фар. В центрі смужки розташований головний логотип бренду. З-під моторного відсіку помітна захисна панель з яскравою срібною обробкою; дві блискучі вихлопні труби доповнюють шикарний дизайн задньої частини — всі ці елементи дають одночасно відчуття сили і безпеки.  

Іншою характерною особливістю є захисне покриття антрацитного кольору на порогах і нижній частині кузова, яке також надає колісним аркам витонченішого і яскравішого вигляду. Потужний дизайн Insignia Country Tourer додає автомобілю рішучий і впевнений характер. Модель отримує остаточний вигляд за рахунок унікальної системи освітлення спереду і ззаду. У тоновані передні фари з хромованими акцентами вбудовані світлодіодні лампи денного світла у формі крила (залежно від комплектації), що забезпечує чудове освітлення. Задня частина володіє схожим графічним дизайном, і світлодіодні стоп-сигнали і задні ліхтарі також дають яскраве світло. Володіючи унікальним дизайном, нова модель Insignia Country Tourer успішно поєднує якості спортивного автомобіля для далеких подорожей і престижного флагмана бренду.

Прем'єра нового Opel Insignia в Україні відбудеться 14 вересня 2013 року в рамках головного автомобільного шоу країни – Столичного Автошоу, яке проводиться ось вже 10 років поспіль в м. Київ, Столичне шосе, 90. Тоді ж будуть оголошені і ціни на нову модель.

Не дивлячись на те, що презентація нового Opel Insignia Country Tourer відбудеться лише в середині вересня, Ви можете вже сьогодні оформити індивідуальне замовлення на нову модель в нашому автосалоні Опель або подзвонивши по телефону 044 503 81 18.

Для Вас ми працюємо без вихідних!.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація