Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Новий Chevrolet Aveo - найбезпечніший автомобіль в Європі

Березень2012  

Новий Aveo, стильний автомобіль від Chevrolet, був оголошений найбезпечнішим автомобілем у своїй категорії в 2011 році Європейською програмою оцінки нових автомобілів (EuroNCAP), яка опублікувала результати дослідження 53 нових моделей автомобілів, доступних на європейському ринку.

Щоб бути оголошеним найбезпечнішим автомобілем EuroNCAP, автомобіль повинен мати п'ятизірковий рейтинг краш-тесту і високі показники в кожній з чотирьох категорій, які оцінювалися організацією. Показники Chevrolet Aveo в категоріях безпеки дорослих і дітей (головні категорії) склали 95 і 87% відповідно.

«Новий Aveo - чудовий автомобіль з запаморочливим дизайном і першокласними функціями безпеки. Завдяки підвищеній ефективності Aveo став ще більш привабливим вибором », - сказала Сьюзан Дохерті, президент і керуючий директор Chevrolet Europe.

Ключова відмінність нового Aveo від аналогічної моделі попереднього покоління полягає в тому, що новий Aveo - це продукт світового масштабу, для виробництва якого використовується глобальна платформа General Motors «Gamma 2», яка також використовується при виробництві Opel Corsa, Meriva і Mokka (майбутній SUV) . Проводиться новий Chevrolet Aveo на заводі General Motors в Кореї.

На дорозі Aveo поводиться як спортивний автомобіль. Його основа - виключно міцна і цілісна конструкція, яка об'єднує в собі раму і кузов для більш ефективного розподілу маси і створення більш стійкої бази. Сталеві конструкції, використані в новому Aveo, відрізняються підвищеною міцністю для забезпечення безпеки пасажирів.

Енергійність і стійкість автомобіля на трасі забезпечуються передньою підвіскою на основі стійок Макферсона з пружинами і стабілізатором поперечної стійкості і задній, що представляє собою торсійну балку кулісного типу з кріпленням на мосту. Складні допоміжні системи доповнені компенсатором зносу, що гарантує збереження ходових якостей на довгі роки.

На приладовій панелі знаходиться круглий спідометр в мотостилі та цифровий рідкокристалічний дисплей. Сніжно-блакитне розсіююче підсвічування створює атмосферу стилю та сучасності.

Продуманий дизайн місць для зберігання речей говорить про увагу розробників Aveo до деталей. Крім двох бардачків, один з яких забезпечений USB-виходом, в салоні є три підставки для чашок, а також цілий ряд компактних відділень і дверних кишень, що дає можливість зберігати безліч речей різних розмірів. Управління будь електронікою, що розміщена у верхньому бардачку, здійснюється за допомогою елементів, розташованих на кермі, або за допомогою радіоінтерфейсу.

Обсяг багажника седана становить 502 літри, що є одним з кращих показників в своєму класі; аналогічний показник у хетчбека може досягати 653 літри при складених задніх сидіннях, що створює досить простору для поїздки в вихідні або по магазинах.

В Україні автомобіль представлений з бензиновим двигуном об'ємом 1.6 літрів. Основними критеріями при створенні лінійки двигунів для Chevrolet Aveo були економічність, ефективність і низький показник впливу на навколишнє середовище. 1,6-літровий бензиновий двигун потужністю 115 к. с. дозволяє досягти гарних результатів при розгоні і володіє високими ходовими якостями при русі на малих швидкостях.

Витрата палива при змішаному циклі складає 6,6 л/100 км для 1,6-літрового двигуна в поєднанні з ручною коробкою передач.

Для українського ринку Chevrolet Aveo нового покоління в комплектації LTZ буде оснащений шістьма подушками безпеки, ABS, EBD, центральним замком з дистанційним управлінням і системою "Isofix". Крім цього слід згадати про систему допомоги при парковці, круїз-контроль, датчик світла, підігрів передніх сидінь, аудіосистему CD-MP3 з функціями USB і AUX-IN, Bluetooth - hands-free з керуванням на кермі, легкосплавні диски R16, кондиціонер, повний електропакет та інші опції. Авжеж такий набір опцій важко зустріти навіть в автомобілі класом вище.

Вартість Chevrolet Aveo нового покоління стане відома ближче до кінця березня 2012, тоді ж плануються і перші продажі автомобілів.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація