Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet Aveo - найпопулярніший компактний автомобіль в Україні протягом 6 років!

Лютий2012  

І подвійно приємно, що Aveo вже шість років поспіль стає найпопулярнішим автомобілем у своєму класі!

Ця модель - глобальний бестселер серед всіх автомобілів Chevrolet в світі. А в Україні – це автомобіль, що незмінно користується постійним підвищеним попитом, який цього року посів почесне четверте місце за кількістю продажів серед всіх моделей, представлених на ринку. А якщо не враховувати країни-виробники з СНД, то Chevrolet Aveo, по суті, - найбільш продавана іномарка в Україні!

Все вищеперелічене свідчить про всенародне визнання цього компактного, маневреного, міського автомобіля. Також слід сказати, що вже в найближчий час «Дженерал Авто Груп», офіційний дистриб'ютор Chevrolet в Україні, представить увазі українських споживачів довгоочікуваний Chevrolet Aveo нового покоління, який у США називається Sonic, а на європейському ринку не змінить своєї назви.

Повноцінні поставки і продажі очікуються в кінці березня - початку квітня. Поточне покоління Aveo, що виробляється в Кореї, ще є у продажу, але кількість автомобілів обмежена - всього 1400 штук. У порівнянні з поточною моделлю, Aveo Т-300 - це абсолютно нова модель, глобальний продукт світового масштабу. Для будівництва використовується платформа General Motors Gamma 2, яка також використовується для Opel Corsa та Opel Meriva.

У нового Aveo дуже оригінальний, навіть агресивний дизайн, який особливо підкреслюється здвоєними передніми фарами. Новий Aveo оснащується новим бензиновим двигуном 1,6 л. потужністю 115 к. с. і новою коробкою передач - 5-ступінчастою механічною і 6-ступінчастою автоматичною.

Велику увагу було приділено безпеці, внаслідок чого новий Aveo отримав максимальні 5 зірок у рейтингу краш-тестів EuroNCAP. А зовсім нещодавно EuroNCAP назвав п'ять найбезпечніших автомобілів 2011 року, серед яких виявився і новий Chevrolet Aveo, ставши переможцем у класі компакт-карів!

Ми покладаємо великі надії на новий Chevrolet Aveo, адже це одна з найпопулярніших моделей в Україні!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація