Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet Camaro - автомобіль-легенда в автосалоні "Автоцентр на Кільцевій"

Січень2012  

Легендарний Chevrolet Camaro назавжди зайняв місце в серцях і гаражах багатьох автовласників - з 1967 по 2002 рік в США було вироблено близько 4,8 млн. цих автомобілів. З тих днів, коли починалася історія Camaro, багато що змінилося. Проте, пристрасть об’єднуюча любителів управляти стрімкою машиною, не подвласна часу. І ось, довгожданна прем’єра - культовий американський спорткар тепер в "Автоцентрі на Кільцевій"! 

 

Всі Chevrolet Camaro представлені з чудовим 3,6-літровим бензиновим двигуном V6, що розвиває максимальну потужність 312 к.с. Він робить автомобіль достатньо динамічним, щоб його внутрішня міць відповідала ефектному вигляду. Привід, як у всіх справжніх спортивних авто - задній.

У комплектацію Camaro входить все необхідне, щоб забезпечити водієві та пасажирам абсолютний комфорт - 6 ступінчата автомат-коробка, люк, шкіряний салон, підігрів передніх сидінь, двозональний клімат-контроль, круїз-контроль, система Hands-free, бортовий комп’ютер з проекцією на лобове скло, задній парк-тронік, стереосистема класу преміум "Boston Acoustics" з роз’ємами Bluetooth, USB і AUX-IN + 9 динаміків загальною потужністю 245 Watt!

Безпека Camaro, як і у всіх Chevrolet - на висоті! Шість подушок безпеки, електронна система динамічної стабілізації ESC, протиугінна система PASS-Key |||, контроль за тиском у шинах і більш традиційні системи ABS, EBD, TCS.

Для особливих випадків, коли потрібні підвищені швидкісні характеристики, передбачений режим "Competitive/ Sport". Крім того, шестиступінчата автоматична коробка передач обладнана функцією "Launch Control" для швидкого розгону автомобіля з місця. Також в автомобілі доступна функція віддаленого запуску двигуна, що особливо необхідно в холодні зимові дні! І все це на 19" алюмыныэвих дисках!

Офіційна вартість вказаного автомобіля складає від 439 200 грн., що безумовно є хорошою новиною для шанувальників культового Camaro!


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація