Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Новий Opel Combo Arizona: стильний мінівен-позашляховик

Ківтень2005  

Спортивний і одночасно сімейний автомобіль Opel Combo Arizona вперше був представлений на всесвітньому автошоу (AMI) у Лейпцигу 2-10 квітня 2005 року. Він має стильний вигляд і зовні схожий на позашляховик, оскільки має високий кліренс  і може вільно пересуватись по бездоріжжю.
Ця модель зручна для поїздок усієї сім'ї на відпочинок: п'ятимісний автомобіль обладнано відкидним дахом з електрокеруванням і великою кількістю необхідних деталей, наприклад, спеціальна конструкція для перевезення велосипеда.
Новий Combo комплектується бензиновим двигуном 1,4 Twinsport (66 кВ / 90 к.с.) і двома турбодизельними двигунами 1,3 CDTI (51 кВ / 70 к.с.) і 1,7 CDTI (745 кВ / 100 к.с.). Перша модель Opel Combo Arizona, яка була представлена у Лейпцигу, мала 1,6 CNG двигун потужністю 71 кВ / 97 к.с., що працював на природному газі.
Особливий дизайн Opel Combo Arizona робить його помітним серед загальної маси авто: сильний контраст чорного даху і жовтого кузова, матові чорні деталі на передній та бокових частинах автомобіля, чорні перемички між передньою і середньою дверима візуально збульшують площу бокового засклення автомобіля, бампер з інтегрованими протитуманними фарами, вітрове скло з матовим покриттям верхньої часчтини, - надають мінівену ще більш спортивного вигляду.
Інтер'єр Arizona виконано у класичному стилі Combo. Opel Arizona пропонується з кониціонером у стандартній комплектації і як опція - стерео-CD-радіо і CD 70 Navi з інтегрованою навігаційною системою.
Вперше в Combo Arizona представлена спеціальна система для перевезення велосипеда (bicycle rack concept), яка згодом буде доступна для всіх моделей Combo. Також буде можливо інтегрувати 2 подібні установки для транспортування двох будь-яких велосипедів. Ця модель обладнана стандартом "Bad Road" спеціально для поїздок по бездоріжжю.
Opel Combo Arizona надійде у продаж в Європі вже в серпні цього року.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація