Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новини: Корпорація УкрАВТО збільшила гарантію на Chevrolet NIVA

Ківтень2010  

Перший офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet NIVA в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), йдучи на зустріч споживачам, прийняла рішення збільшити заводську гарантію ще на два роки за рахунок власних зобов’язань. З 22 квітня 2010 року гарантія на позашляховики Chevrolet NIVA становить 3 роки або 75 000 кілометрів пробігу.

Ці зобов’язання поширюються на легендарні повнопривідні автомобілі Chevrolet NIVA. Тепер кожен клієнт, що придбав в дилерській мережі Корпорації УкрАВТО цей позашляховик зможе ще більше користуватись кваліфікованими послугами офіційних сервісних станцій, звертаючись по гарантії.

Важливим моментом є той факт, що всі послуги з обслуговування Chevrolet NIVA, традиційно для лідера українського авто ринку, надаються на базі сучасного обладнання, яке відповідає всім можливим вимогам виробника. Другою перевагою можна вважати високий рівень підготовки персоналу, що обслуговує автомобіль клієнта, що звернувся по гарантії. Не варто забувати і про зручність розташування сервісних станцій станций Chevrolet. Не завжди є можливість поїхати в інше місто або іншу область, для того, щоб обслужити по гарантії Chevrolet NIVA. Важливою перевагою мережі «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» є найбільша кваліфікована сервісна мережа – в кожному обласному центрі та багатьох районних. Завдяки персоналу станції, клієнту гарантований високий рівень якості обслуговування в будь-якому регіоні України, в незалежності від територіальної приналежності.

Приємним додатком до збільшеного строку гарантії на позашляховики Chevrolet NIVA, для кожного клієнта стане накопичувальна дисконтна картка програми CarMan&CarWoman, що діє в усій дилерській мережі Корпорації УкрАВТО. Щоб стати учасником програми та отримати картку, достатньо сплатити послуги в будь-якому дилерському центрі Chevrolet компанії «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» на суму більше ніж 500 грн. В подальшому, кожне наступне звернення на сервис дасть змогу, з часом, отримувати знижку в 7% на всі покупки та послуги.

Нагадаємо, що нові умови гарантії поширюються на всі автомобілі Chevrolet NIVA, придбані лише в офіційній дилерській мережі УкрАВТО починаючи з 22 квітня 2010 року.

Подробиці про нові умови гарантії, а також додаткову інформацію про автомобіль, можна дізнатись у наших консультантів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 18 , 503 81 19


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта

© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація