Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Спеціальні умови на покупку Opel Vectra

Березень2010  

Офіційний дистриб'ютор бренда Opel в Україні, структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», пропонує скористатися спеціальними умовами при покупці ексклюзивного «зарядженого» седана, Opel Vectra OPC і одержати 1-ші два ТО в подарунок.

Багатьом відомо що означає абревіатура OPC. Коли мова заходить про автомобілі Opel, це сполучення гарантує власникові моделі німецького бренда взривну динаміку, спортивні риси, і як мінімум, заздрісні погляди оточуючих. Через руки «придворного» ательє Opel Performance Center, за останні роки пройшов не один серійний автомобіль Opel. І по праву, одним із самих успішних проектів можна вважати «апгрейд» Opel Vectra. Седан, що відмінно справлявся з роллю «бізнесмена», одержавши шильдик OPC повністю змінився. В екстер'єрі з'явилися спортивні обвіси з переду й з заду, які відмінно сполучаються з лекгосплавними «вісімнадцятими» дисками, спойлер і фірмові супорта, пофарбовані в блакитний колір. В інтер'єрі, до великого списку базового обладнання додалися спортивні сидіння з розвиненою бічною підтримкою, панель приладів з логотипом OPC і інші елементи, що створюють атмосферу кокпіту спортивного автомобіля.

 

Але, «косметика», без істотних змін у ходовій та силових агрегатах, не більш ніж данина моді. Саме тому інженери серйозно підійшли до адаптації найважливіших вузлів автомобіля, які змогли б відповідати агресивному зовнішньому вигляду. Vectra OPC одержала двигун потужністю 280 л.с., шестиступеневу «механіку», спортивну підвіску IDS Plus 2, амортизатори які використовуються в раллійних перегонах, вентильовані гальма  та перемикач SportSwitch, увімкнувши який, кермо стане ще чіткіше, а педаль газу ще чутливішою.

 

І все-таки самим головним питанням залишається ціна, або точніше, «плата за вхід» у закритий клуб власників «заряджених» автомобілів, коли функціональність не принесена в жертву спортивним амбіціям. Вартість по-справжньому «гарячого» автомобіля становить 250 560 грн.. Погодитеся, 280 племінних «коней» і емоції, які зможе подарувати своєму власникові Opel Vectra OPC коштують набагато дорожче. Ну, а приємним сюрпризом для покупців Opel Vectra OPC стануть безкоштовні перші два ТО. Кількість ексклюзива звичайно ж обмежена, а спеціальні умови діють лише до кінця березня.


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація