Автосалон: +38 (044) 503-71-71
Сервіс: +38 (044) 503-71-71
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Позашляховий рейд «Доведено Chevrolet NIVA!»

Березень2010  

Відбувся позашляховий рейд «Доведено Chevrolet NIVA!»

Днями офіційний дистриб’ютор автомобілів Chevrolet в Україні, компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс», що входить в структуру Української Автомобільної Корпорації, провела дводенний автопробіг за участю представників ведучих ЗМІ, під гаслом: Доведено Chevrolet NIVA!

 

Метою автопробігу за маршрутом Київ – Чернігів – Київ, було довести, що поза шляхами загального користування, автомобільне життя існує, особливо якщо представником автосвіту є позашляховик Chevrolet NIVA. Звичайному, якщо можна використовувати це слово по відношенню до Chevrolet NIVA, автомобілю без жодних спеціальних пристосувань необхідно було подолати маршрут, 80% якого пролягали по бездоріжжю. Іншим фактором, який додавав рейду інтриги, був склад екіпажів з представників ЗМІ . Сполука: звичайний серійний автомобіль + звичайні люди, повинна була стати індикатором, який зміг би дати відповідь стосовно можливостей Chevrolet NIVA.

Варто зазначити, що в умовах такої сніжної зими, як цього року, подібні випробування позашляховика не проводились. Але вже зараз можна говорити, Chevrolet NIVA вийшов переможцем в боротьбі з Поліськими лісовими просіками і не спасував перед цілинним снігом глибиною до 50 см в заплаві колишньої річки. За 2 дні пробігу, під час яких було подолано близько 400 кілометрів по Київській та Чернігівській областях, автомобіль витерпів стільки, скільки зазвичай не дістається середньостатистичному автомобілю протягом всього його життя. Тому такі дрібниці, як незначне пошкодження пластику заднього бамперу, можна вважати просто випадковістю. При цьому, жодних проблем з ходовою частиною, силовими агрегатами та іншими життєво важливими елементами та системами автомобіля. Тестування справжнім бездоріжжям Chevrolet NIVA склав на відмінно, без жодних перебільшень.

 

Не дивлячись на короткий час випробувань, в надзвичайно складних умовах Chevrolet NIVA показав себе справжнім повнопривідним позашляховиком, який здатний забратись туди, куди інші навіть бояться думати.

Зараз можна говорити, мету автопробігу було досягнуто! Те, що Chevrolet NIVA володіє неабиякими позашляховими якостями переконались на власному досвіді представники ведучих ЗМІ, які після офф-роад тесту автомобіля стали по-іншому його сприймати. Навряд чи хтось з учасників скаже, що цей автомобіль не заслуговує на повагу і не відповідає вимогам до справжнього позашляховика.

За додатковою інформацією по Chevrolet NIVA звертайтеся, будь-ласка, до наших консультантів в автосалон за тел. (044) 503-81-18


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація