СЕРВІС (044) 503-93-24, 503-93-23
АВТОМОБІЛІ: 503-81-18, 503-81-19
ЗАПЧАСТИНИ: (044) 503-81-10

Новини: Автомобіль Lanos – неперевершений лідер продажу в Україні вже 4 роки!

Лютий2010  

4 лютого 2010 року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців всеукраїнської акції «Автомобіль року в Україні 2009» та національного автомобільного рейтингу «Авторейтинг 2009». Початок року є традиційним часом підведення підсумків діяльності за минулий рік і в дистриб’юторській компанії АвтоЗАЗ-сервіс, яка входить до складу Української Автомобільної Корпорації позитивних моментів було набагато більше, ніж негативних, ми розвивавались, презентували новинки і робили все, щоб в Україні ставало все більше щасливих автовласників. Тому представники кампанії з гарним настроєм і оптимізмом вирушили на церемонію нагородження у готель Хаятт Рідженсі Київ.

Головну номінацію Авторейтингу і титул Абсолютний лідер продажу нових легкових автомобілів у 2009 році в Україні отримав автомобіль Lanos. Переможця національного автомобільного рейтингу визначали споживачі, які протягом року голосували «гаманцем», купували Lanos і тим самим надавали перевагу цьому автомобілю і визначали лідера. Варто зазначити, що Lanos – український автомобіль, що виробляється в Запоріжжі та при виробництві якого використовуються переважно матеріали та комплектуючі виробленні саме в Україні, а стандарти якості виробництва відповідають вибагливим світовим критеріям. Цей автомобіль популяризує українське виробництво більше ніж в 9 країнах світу.

У номінаціях Авторейтингу брали участь всі автомобілі, які офіційно продавались на українському ринку з 1 січня по 31 грудня 2009 року, а цього року їх було більше 500. У підрахунку враховувалися офіційно зареєстровані в ДАЇ нові автомобілі. Автомобіль Lanos вже 4 рік поспіль є лідером продажів на українському ринку, що в черговий раз підтверджує його неперевершеність. Нагороди Lanos отримує справедливо, адже за більш ніж десятирічне існування на ринку було продано понад 186 000 автомобілів Lanos (без урахування Sens).

 

Україна обирає Lanos! Чому? Lanos надійний, рівень цін доступний для більшості верств населення, якісний автомобіль, гарантія на Lanos - 5 років або 100 тис. км пробігу, підтримка сервісу та гарантії на всій території України, він по праву має неофіційну назву «народний». Власники автомобіля Lanos рекомендують його друзям, купують його батькам та близьким людям, вони рекомендують його співвітчизникам і об’єднуються у клуби любителів Lanos.

В 2009 році Lanos приєднався до модельного ряду ЗАЗ і вже цілий рік він присутній на ринку України як «ZAZ Lanos». Ми презентували нову рекламну концепцію для автомобілів ZAZ Lanos: «Українцям від щирого серця!» Рекламний ролик за участю Кузьми Скрябіна став емоційним втілення приємних спогадів та здійснення мрій. В рамках щорічного «Столичного Автошоу» був презентований «зелений» Ланос, який відповідає екологічним стандартам Євро-4.

Дистриб’юторська компанія «АвтоЗАЗ-сервіс», Філія Корпорації «УкрАВТО» залишається лідером на ринку нових легкових автомобілів України, а цінова позиція автомобілів – конкурентною та вигідною для споживача.

За детальною інформацією про автомобіль ЗАЗ Ланос звертайтесь до наших консультінтів в автосалоні або за тел.: (044) 503 81 01, 503 81 11


Також дивіться та
Повернутися до списку новин

Підписка на новини сайта