Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Opel Insignia та Chevrolet Cruze в десятці кращих

Січень2010  

Автомобілі Opel Insignia та Chevrolet Cruze, офіційною дистрибуцією яких в Україні займається компанія «УкрАвтоЗАЗ-Сервіс» (структурний підрозділ Української Автомобільної Корпорації), потрапили до десятки кращих в Україні.

Ці автомобілі були заявлені до участі, в традиційному, щорічному конкурсі «Автомобіль Року». І після першого етапу голосування журналістського журі, до складу якого входять представники авторитетних українських автомобільних видань, Insignia та Cruze опинились серед претендентів на титул. Насправді, якщо розібратись в якостях автомобілів Opel Insignia та Chevrolet Cruze, то ці автомобілі потрапили до десятки найсильніших цілком справедливо. І річ зовсім не в тім, що Opel Insignia вже має в своїй «галереї слави» звання європейського «Автомобіля Року 2009», та ще понад два з половиною десятка різних нагород. Як відомо, сприйняття новинки в Європі та в Україні дещо відрізняється. Це може залежати від ціни на новий автомобіль, традиційних вподобань рядового покупця, репутації бренду як такого. У випадку з Opel Insignia, вихід до фіналу конкурсу німецького флагмана, говорить про визнання цієї новинки і в нашій країні. Що найголовніше, після старту продаж, в Україні стає все більше щасливих власників Opel Insignia, якість виконання та «начинка» якого, відповідає стандартам класичних представників німецького преміум-класу.

Якщо говорити про ще одну новинку, яка вперше в історії бренду Chevrolet, стала «глобальною» моделлю, то тут також все по-справедливому. Cruze створювався, в першу чергу для того, щоб змінити уяву клієнта про те, як повинен виглядати доступний автомобіль. І відверто кажучи, інженерам та дизайнерам, які проектували цей автомобіль, стало до снаги справитись з задачею. Автомобіль зміг запропонувати споживачеві безліч технологій, які раніше були доступні лише для автомобілів високого цінового діапазону. Судіть самі, 6-ти ступенева «ручка» або «автомат», бензиновий або дизельний турбований двигуни, різноманітні системи пасивної та активної безпеки, високоякісні матеріали, що використовувались в оздобленні салону, динамічний дизайн купеподібного профілю. Результатом сполучення цих якостей став Chevrolet Cruze, який за характером та зовнішності став нагадувати спортсмена, який володіє відмінною керованістю та динамікою, зберігши при цьому високий рівень комфорту.

Нагадаємо, що в голосуванні приймають участь, як журналісти, так і просто автолюбителі. Тому всі бажаючі можуть віддати свій голос за автомобіль, що сподобався, на сайті організаторів конкурсу.

 Детальніше про автомобілі Ви можете дізнатись у  наших консультантів в автосалоні або за  телефонами: (044) 503-81-18, 507-18-99


Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація