Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервіс: +38(044) 299-54-80
ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Архів новин: Chevrolet Captiva стає ще популярнішою

Жовтень2007  
Перший у Європі сімейний позашляховик Chevrolet Captiva продовжує нарощувати оберти в Україні. Chevrolet Captiva, що з'явилась в Україні в грудні 2006 року, моментально привернула увагу прихильників сімейних автомобілів. Все частіше споживачі віддають перевагу саме Chevrolet Captiva, и про це найкраще говорить той факт, що за вісім місяців об'єм продажів збільшився у 20 разів. 

Тепер Chevrolet Captiva пропонується за привабливою ціною від 30950* доларів США за покращених умов кредитування терміном до 7 років. При цьому, щомісячний внесок складатиме від 475 доларів США (на придбання автомобіля вартістю 30950 доларів США). Докладніша інформація за телефонами автосалонів та у відділеннях "Укрсиббанку"**. 

Шановні відвідувачі сайту!
Для здобуття найсвіжішої і актуальнішої інформації звертайтеся, будь ласка, в кредитний відділ по вказаних телефонах.

Можна сказати, що в цілому Chevrolet Captiva - це поєднання понять "жорсткий/спортивний" і "стильний/елегантний". Цей повноприводний п'ятимісний автомобіль поєднує у собі якості позашляховика і стильність седану. 

Вагома перевага Chevrolet Captiva - багата комплектація навіть у базовій комплектації. Інтер'єр відзначається великою кількістю характеристик для створення комфорту: кондиціонер, регулювання сидіння водія за висотою, електричні склопідйомники передніх та задніх дверей, спинки задніх сидінь з підголівниками складаються, центральний підлокітник спереду та ззаду, аудіосистема (радіо, CD-mp3 плеєр) з керуванням на рульвому колесі, а також 6 динаміків. 

За будь-якої погоди додатковій комфорт водію забезпечать електричне регулювання зовнішніх дзеркал заднього огляду з підігрівом, електрообігрів заднього скла, тоновані стекла, задній парк-тронік, підсилена підвіска. 

Навіть у базовій конфігурації Chevrolet Captiva комплектується фронтальними подушками безпеки для водія і переднього пасажира, а також боковими надувними "шторками". Вражає набір систем активної безпеки Chevrolet Captiva: інтелектуальна взаємодія автоматичного повного приводу і систем ABS, TCS, ESP, DCS, HDC. Також вперше для європейського ринку Chevrolet Captiva обладнана системою ARP, яка є однією із складових ESP і мінімізує імовірність перевороту автомобіля. 

 

"Сімейність" Chevrolet Captiva підкреслюють і багажні рейки на даху, кріплення дитячих сидінь Isofix, дитячі замки безпеки на задніх дверях.

На виібр клієнта пропонується Chevrolet Captiva, що обладнана бензиновими двигунами з робочим об'ємом від 2.3 до 3.2 л (потужністю 133 і 225 к.с. відповідно). Двигун об'ємом 3.2 л відрізняється функцією зміни фаз газорозподілу, яка гарантує покращені динамічні характеристики автомобіля.

 

 
* вартість автомобіля дійсна у гривневому еквіваленті за курсом НБУ станом на 01.10.07р.);
** АКБ «УкрСиббанк», ліцензія НБУ № 75 від 24.12.2001 р.

Повернутися до архіву новин
© ТОВ «Автоцентр на Кільцевій»
© Створення сайту “AIST”
© 2000-2024 Правова інформація