Автосалон: +38(044) 299-54-80
Сервис: +38(044) 299-54-80
ООО «Автоцентр на Кольцевой»
Chery Jetour
CHERY
JETOUR
 
 


Новости: Старт весни з Автоцентром на Кільцевій

Март2024  

 

Офіційний дилер Chery та Jetour  «Автоцентр на Кільцевій» оголошує про початок спеціальної пропозиції «Старт весни з Автоцентром на Кільцевій».

 

Відтепер, стати власником нового автомобіля Chery або Jetour набагато приємніше, адже Ви гарантовано отримаєте страховий поліс ОСЦПВ (Автоцивілка) у Подарунок* від однієї з кращих страхових компаній України – «Експрес Страхування».

 

Період дії спеціальної пропозиції «Старт весни з Автоцентром на Кільцевій»: з 16.03.2023 по 30.04.2023. 

 

Зустріньте весну з комфортом на новому автомобілі CHERY або  JETOUR. Подарунковий страховий поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування» просто чудово доповнює переваги купівлі в офіційного дилера Chery та Jetour «Автоцентр на Кільцевій». Адже, нагадуємо, поліс ОСЦПВ є обов'язковим видом страхування відповідальності водія відповідно до Закону України**.

 

Запис на консультації, проходження тест-драйву автомобілів Chery та Jetour по тел. (044) 299-54-80.

 

ЗАПИС НА ТЕСТ-ДРАЙВ

 

Ваш офіційний дилер Chery та Jerour по вул. Толстого, 2, що на Софіївській Борщагівці. Працюємо заради Перемоги!

 

 

* Під наданням страхового полісу ОСЦПВ від ТДВ «Експрес Страхування» у подарунок мається на увазі сплата за рахунок Організатора Акції та/або Автоцентру страхового платежу, розмір якого визначений на підставі Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» відповідно до типу транспортного засобу, місця його реєстрації, сфери використання. ТДВ «ЕКСПРЕС СТРАХУВАННЯ»: Ліцензія АВ №594256 від 24.01.2012 р., видані Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України. Номер в Державному реєстрі фінансових установ – 11102251.

** Закон України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів».

*** Дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні, з мобільних телефонів - згідно тарифів операторів.


 


Также смотрите
Вернутся к списку новостей

Подписка на новости сайта

© ООО «Автоцентр на Кольцевой»
© Создание сайта “AIST”
© 2000-2024 Правовая информация